© SYNTECO.2014

HOME |

REFERENTIES |Referenties.html
NIEUWS |Nieuws_tweets.html


ZORG VOOR
MILIEU&WATER
CONTACTContact_CV.html
DIENSTEN |Menu.html

Synteco ondersteunt opdrachtgevers bij de uitvoering van milieutaken. Dat kan op basis van detachering, uitbesteding of projectbasis. Als zelfstandige kan ik elke opdracht naar de wensen van de opdrachtgever op de meest flexibile en kostenefficiente wijze invullen. Soms zal dat op de locatie van de opdrachtgever gebeuren, soms is dat niet nodig.


Wanneer een opdracht te groot is om alleen te kunnen uitvoeren of wanneer meerdere disciplines bij een opdracht zijn betrokken dan kan Synteco terugvallen op een samenwerkingsorganisatie. Onder de naam Watercollectief BV werken 4 zelfstandige milieuprofessionals samen aan opdrachten. Daarmee is een verbreding van het werkveld ontstaan en wordt meteen continuiteit gegarandeerd.


Zowel Synteco als Watercollectief BV hebben een breed netwerk aan andere zelfstandige milieuprofessionals die inzetbaar zijn wanneer een opdracht dat nodig maakt. Kortom Synteco kan elk opdracht (hoe groot of complex dan ook) invullen, op zelfstandige basis of met hulp van collega’s.

Synteco